X-Wall Arnhem is onderdeel van Olympus Sport Arnhem
Opleiding

Opleiding

Opleiding
€ 390,00 gratis
Ja ik doe mee :-) »

Over het algemeen is lesgeven op een indoor rolbaan een stuk intensiever dan les geven in de sneeuw. Je geeft aan 2 cursisten tegelijk privéles en je moet op de noodknop drukken indien 1 van de 2 dreigt te vallen, waardoor blessures worden voorkomen. Tussendoor komen er echter ook nog nieuwe cursisten binnen die ook opgevangen dienen te worden en mensen komen vragen stellen. Daarnaast moet je leren omgaan met de hectiek van een indoor rolbaan en leren de afstandsbediening goed te bedienen, ook wanneer je zelf op de baan staat en de cursisten zaken uitlegt en voor doet.

Gedurende de jaren hebben wij gemerkt dat alleen een diploma tot skileraar dat in de sneeuw behaald is, niet voldoende is om bij ons goed les te kunnen geven.

Hierom leiden wij al geruime tijd onze eigen leraren op, waarbij niet alleen getraind wordt om cursisten nog beter te kunnen begeleiden, maar ook op de eigen techniek. Zeker om de gevorderde cursisten verder te kunnen helpen, maar ook om de beginners vanaf het allereerste begin de juiste techniek aan te leren.

In overleg zal er een maatwerk cursus worden aangeboden. De cursus duurt ongeveer 6 dagdelen eigenvaardigheid, didactiek, EHBO.

Deze cursus is kosteloos.

Ja, ik doe graag mee

Geef je dan op via het speciale formulier hieronder…

Olympus Sport Arnhem

Kom gerust eens langs op één van onze andere locaties.

Contact

logo X-Wall Arnhem

X-Wall Arnhem

De Grote Koppel, Olympus 29, Arnhem
0316–846608
info@x-wall-arnhem.nl

Contactformulier

© 2023 X-Wall Arnhem / All rights reserved.